… inceputuri. La Tipografie (www.latipografie.ro) a fost un proiect online care a inceput dintr-un joc de cuvinte, folosite des de cei din fosta noastra agentie. Pe oricine ai fi intrebat “unde te duci?” raspunsul venea invariabil: “la tipografie“. Motivul era lesne de inteles, fiecare ducandu-se acolo pentru a-si verifica sau ridica lucrarile din tipografie, fie ele: flyere, pliante, mape, afise, calendare sau fiecare ce lucrare avea acolo, toti aveau aceeasi destinatie. Poiectul a fost la inceput unul saracacios ca si volum de informatii, facut pe genunchi, fara nici un fel de experienta in domeniul online. Singurul lucru de care ne-am agatat, avand in vedere ca abia incepuse criza economica in Romania, a fost “OFERTA“, sfanta oferta ce a crescut interesul multora care in timp ne-au devenit clienti.

    Mai jos gasiti una din primele oferte, oferta ce era compusa din mape de prezentare si ca bonus aveam carti de vizita. Pentru ca s-au implinit 4 ani de atunci, ne-am gandit sa va lasam sa va bucurati iar de aceasta oferta:

OFERTA MAPE DE PREZENTARE

– lucrare: mape cu buzunar din stanta (autoformante)

– dimensiune deschis A3+

– dimensiune inchis: A4 (intra foi A4)

– culori: 4+0 policromie copertile 1 si 4

– hartie: 300 gr dcl – lucios (mat)

– finisaje: stanta model existent

– tiraj:    500  / 1000  bucati

– PRET:   170  /  220  EURO + TVA

La oricare din tirajele de mai sus primiti bonus 500 carti de vizita tiparite pe o fata pe carton de 300 gr cu formatul 50x90mm.

Asa ca nu ramane decat sa ne trimiteti grafica si comanda pe e-mail si de restul ne ocupam noi, iar in termen de 4 zile lucratoare va ateptam :) La Tipografie sa le achitati si sa le luati. Daca vreti sa veniti la BT (bun de tipar) va rugam precizati acest lucru in comanda.