Pentru ca vrem sa fim o tipografie de top, intotdeauna abordam o politica adaptabila la conditiile de piata. In afara de faptul ca suntem o tipografie care tipareste fara a face rabat la calitate si care isi respecta intotdeuna termenele de livrare, am venit si cu o reducere generala de preturi, dorind in acest fel sa demontam o mai veche teorema dupa care tipografia noastra a functionat si anume triunghiul imposibil.

    Teorema spunea ca nu se poate repede, bine si ieftin, trebuind sa ne axam doar pe doua din cele 3 coordonate: repede si bine – dar nu ieftin, repede si ieftin – dar nu bine – si bine si ieftin – dar nu repede.

    Astfel, acum La Tipografie, odata cu trecerea timpului si cu o exeperianta ce ne-a facut si mai buni, am ajuns la concluzia ca putem face tipar offset ieftin, repede si bine.

    La Tipografie din Bucuresti va asteapta cu comezi pentru tiparirea oricarui produs tipografic: flyere/fluturasi, pliante, brosuri, reviste, mape de prezentare, cutii si ambalaje, carti de vizita, notes, caiete spiralate, formulare autocopiative, retetare, afise, carti, cataloage, prospecte si multe alte produse.

    Pentru mai multe oferte tipografice urmariti site-ul tipografiei noastre, unde puteti gasi preturi bune.