Va intrebati tot timpul: vreau pliante, vreau fluturasi sau flyere, vreau pliante si mape de prezentare, am nevoie de brosuri, unde fac grafica si unde pot sa tiparesc brosuri sau reviste? Sau va puneti tot timpul problema daca reusiti sau nu sa faceti grafica pentru materialele tipografice de care aveti nevoie pentru evenimentul care se apropie, fie ca este o prezentare sau un targ la care trebuie sa participati.

    La Tipografie gasiti solutia! Putem produce pentru dumneavoastra toate tipurile de produse tipografice, la calitate maxima, toate predate la timp precum ceasul elvetian si toate astea la preturi competitive. Si daca nu aveti grafica, va intindem o mana de ajutor si va punem la dispozitie unul din cei patru graficieni, care au pregatirea si rabdarea necesara pentru a duce la bun sfarsit un proiect tipografic.

    Fie ca sunt tiraje mari sau tiraje mici, tipografia noastra este dotata cu utilaje pentru tipar offset si tipar digital de ultima generatie operate de o echipa profesionista.

    Divizia de vanzari va va raspunde in cel mai scurt timp la cererile dumneavoastra de pret iar daca aveti nevoi de consultanta pentru orice problema legata de productie, tehnicienii nostri va vor indruma in obtinerea celor mai bune produse de care aveti nevoie.

    Pentru ca stim ca intotdeauna va grabiti, livrarea comenzilor, se face cu o flota de cinci masini oriunde in Bucuresti, iar pentru livrari in tara ne ajutam de firmele de curierat.

    Va asteptam sa tipariti La Tipografie: flyere, pliante, brosuri, afise, reviste, calendare, mape de prezentare, foi cu antet, formulare autocopiative, carti de vizita, cataloage, cutii si ambalaje, volante, etichete, pungi de hartie, notes-uri, plannere, agende si multe altele.

Echipa de La Tipografie