La Tipografie are ca structura o tipografie offset cat si tipografie digitala. Ca si tipografie offset ne desfasuram activitatea din anul 2007, trecand de-a lungul timpului de la o tipografie mica cu o masina de tiparit in format 35*50cm, la o tipografie medie avind in dotare o noua masina de tipar offset in format 50*70cm cu patru grupuri de culoare. Tot pe partea de tipografie offset in dotare mai avem de asemenea stanta portofel, faltuitoare, ghilotina si multe alte masini de finisare. Ca si tipografie suntem alcatuiti din cateva departamente: vanzari, grafica DTP si prepress, tipar si legatorie si nu in ultimul rand asiguram si partea de transport.

   La Tipografie poate executa la cea mai buna calitate oricare din produsele tipografice dorite de dumneavoastra, la preturi fara concurenta si intotdeauna la timp.

    Cateva produse pe care le puteti comanda la tipografie: fluturasi promotionali sau publicitari, flyere, pliante, carti de vizita, calendare, brosuri, reviste, cataloage, notesuri, mape de prezentare, planere, wobblere, etichele, caiete, carti, retetare, cutii, pungi de hartie, formulare, caiete autocopiative si multe alte produse tipografice.