Ce suntem? O tipografie! Nu orice tipografie, ci una care respecta clientul si care vine in intampinarea acestuia cu toate resursele de care dispune. Nu suntem nici cei mai frumosi, nici cei mai destepti… dar ne straduim 🙂 .

Departamentul de grafica al tipografiei are 3 oameni destoinici care pot rezolva orice problema din domeniul lor. Specializati in tot ce inseamna programe de grafica, DTP si pre-press (Corel, Adobe Suite) pot lua orice proiect de grafica de la zero si in functie de dorintele dumneavoastra si resursele puse la dispozitie de catre client, pot inchide cu profesionalism aceste joburi.

Tipografia offset are doua masini de tipar offset, ambele fiind Heidelberg. Prima dintre ele are format maxim 46×68 cm iar cea de a doua 52×74. Putem tiparii de la hartie de 60 g/mp pana la cartoane de packaging groase de maxim 400 g/mp, in acest fel asigurand o gama larga de produse. Cele mai importante si uzuale sunt: flyere, pliante, volante, cataloage, brosuri, mape de prezentare, reviste, notesuri si multe aletele. Pentru ca orice lucrare de tipar offset sa decurga in cel mai rapid si sigur mod, placile tipografice sunt facute de asemenea in house.
Utilata cu majoritatea utilajelor de finisat, tipografia noastra poate executa “in house” urmatoarele servicii tipografice: taiere, adunare, capsare, lacuire offset, plastifiere, stantare, emboss, intercalare, biguire, faltuire, perforare, lipire, brosare etc.

Tipografia digitala are rolul de a acoperii nisa de lucrari mici. Dotati cu doua masini de print digital cu format maxim SRA3, acoperim cu succes chiar si nisa de lucrari medii de pana la 1000 de pagini pe lucrare.

Unde suntem? Sunt in Bucuresti, pe strada Veseliei 3-5 in sectorul 5.

In concluzie de dam tot interesul sa fim un partener de incredere pentru voi si sa fim o tipografie offset si tipografie digitala la care sa apelati cu drag.