cutii carton    Pentru ca realizam o gama variata de produse tipografice, nu puteau sa lipseasca din portofoliul nostru ambalajele de carton. Tiparim cutii de carton, ambalaje de carton microondul de diverse forme si dimensiuni, in functie de preferintele clientului. Stim ca atunci cand vine vorba despre ambalaje de carton, pretentiile clientului cresc odata cu nivelul de complexitate al modelului comandat, asa ca suntem pregatiti sa satisfacem cele mai pretentioase gusturi.

    Daca vorbim despre cutii de carton, nu se poate sa nu precizam de procesul de caserare carton, mai ales daca este vorba despre cutii din microondul. Ce este acest proces de caserare cutii? Cu totii stim cat de mult conteaza aspectul unor ambalaje de carton, asa ca trebuie pus un mare accent pe procesul de realizare a acestora, de la etapa grafica si pana la formarea produsului final. Tocmai de accea, daca doriti o cutie de carton microondul care sa arate impecabil, peste stratul initial de carton se lipeste o hartie de calitate superioara pentru un aspect profesional. Acest proces de lipire poarta numele de caserare carton.

    Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa asteptam comenzile dumneavoastra pentru cutii de carton si sa ne asiguram ca veti fi multumiti de serviciile de tiparire ambalaje pe care vi le punem la dispozitie!