Servicii Tipografice

Tipar Offset

Tiparim offset pe masina de tipar de ultima generatie cu formate de maxim 50*70cm, hartii si cartoane cu grosimi intre 60 si 400g.

Tipar Digital

Tipografia digitala este dedicata tirajelor mici si medii, cu viteze de lucru foarte mari, hartii si cartoane cu grosimi intre 90 si 300g.

Stantare

Stantarea o folosim atunci cand taierea nu este de ajuns iar produsul finit necesita forme speciale.

Embos

Semnalizeaza elementele importante prin presarea hartiei inspre in sus aceasta luand forma siglei sau a elementului dorit.

Timbru sec

Ca si embos-ul, timbru sec este destinat semnalizarii anumitior elemente, sigle,  texte, dar de data aceasta forma se imprima catre in jos.

Folio

Este o procedura de imbogatire a imaginii unui produs tipografic prin aplicarea unei folii cu aspect metalic, argintie sau aurie cu forme speciale.

Perforare

Perforarea poate fi preforare de rupere (carnete, taloane) sau de indoire (cutii, ambalaje).

Inseriere

Se foloseste la inserierea si securizarea produselor ca: bilete de spectacole, taloane cu valoare, diplome sau formulare cu regim special.

Faltuire

Este procesul tehnologic de indoire propriuzisa a hartie pentru formare pliantelor sau prospectelor.

Biguire

O alta forma de indoire mecanica a cartonului cu ajutorul unui ansamblu tenhnic format din big si contrabig.

Spiralare

Asa cum banuiti este vorba despre acea spira metalica care leaga filele notes-urilor sau agendele cu tot cu coperti. Poate avea diverse culori.

Metode

Metode de imbunatatire a imaginii

Plastifiere Lucioasa

Aplicarea unei folii transparente, cu aspect lucios pe toata suprafata unei hartii sau carton, pentru un aspect mai bun si o rezistenta mai mare.

Plastifiere Mata

Aplicarea unei folii transparente, cu aspect mat pe toata suprafata unei hartii sau carton, pentru un aspect mai bun si o rezistenta mai mare.

Plastifiere Soft-Touch

Aplicarea unei folii transparente, cu aspect catifelat pe toata suprafata unei hartii sau carton, pentru un aspect nobil.

Lacuire Offset

Este o metoda clasica de imbunatatire a imaginii aceasta fiind folosita la cataloage si reviste cat si pentru o rezistenta mai mare in timp.

Lacuire UV Totala

Aplicare unui stra de lac, cu aspect super lucios, aproape sticlos. Se aplica copertilor de reviste, cutii medicamente sau de lux.

Lacuire UV Selectiva

Este un derivat al lacului UV total dar se poate alica doar pe anumite elemente grafice. Efectul maxim este in contrast cu plastifierea mata.

Print

Contact

Va stam la dispozitie cu orice intrebare sau problema tehnica din domeniul nostru. Ne puteti scrie la orice ora.

0754 337 680

office@latipografie